Beoordelingen van Bonsai Fusion Hoorn

Recente recensies

5.0
Mark
28 november 2021

De producten kwamen niet overeen met de verwachtingen, taai vlees op yakitori stokjes. Sushi smaakte niet crispy/krokant, zoals wij dat elders gewend zijn.

Ilona
26 november 2021

Was heerlijk

nancy Otter
21 november 2021

Het was heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

George
20 november 2021

Lekker gegeten!

Westwoud
13 november 2021

Om 18.30 kreeg ik een mail dat de bestelling onderweg was, terwijl ik pas om 19.30 als bezorgtijd had aangegeven. Na telefonisch contact bleek dat ze eerst in Enkhuizen en Medemblik gingen bezorgen. Stipt 19.30 stonden ze voor de deur maar natuurlijk met koude loempia’s en dergelijke. De kwaliteit van de sushi vond ik matig. Geen aanrader dus!

Ilona
8 november 2021

Verkeerd bezorgd eerst gelukkig was het nog warm het eten was heerlijk mijn gasten hadden nog nooit zulke lekkere sushi gehad.

C. Vermeulen
7 november 2021

Eerste en laatste keer hier besteld...Ruim meer dan een uur gewacht (wel fijn dat ze belde om het te melden na meer dan een uur) en toen klopte de bestelling niet met wat we besteld hadden/ op de bon stond. Smaak wel oke.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Inge
5 november 2021

Heerlijke sushi, en snelle bezorging. Helemaal top!

Yvonne Sas
11 oktober 2021

Super snelle bezorging! Top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Rick van Putten
4 oktober 2021

De gerechten waren niet vers meer. We kregen de indruk dat de sushi al geruime tijd voor de bezorging zijn gemaakt. De rijst was gortdroog, de nori supertaai, de zogenaamde krokante kip was alles behalve krokant en zo kan ik nog wel even doorgaan. Het leek wel of jullie de bestelling al om 4 uur hadden klaargemaakt, toen we de bestelling plaatste. Ik heb jullie hierover gisterenavond zelfs nog gebeld, degene die ik sprak zou het uitzoeken en mij terugbellen. Ik ben helaas niet teruggebeld, wat een gemiste kans is. We hadden juist goede ervaringen met Bonsai Hoorn, maar helaas gaat jullie kwaliteit met sprongen achteruit. Vorige maand maakte jullie ook al een slechte beurt, toen we voor 6 personen gereserveerd hadden om een verjaardag te vieren, maar toen hadden jullie de reservering op Wormerveer geschreven in plaats van Hoorn.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jose Windt
3 oktober 2021

Sushi was prima, alleen de gyoza was koud

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ronald Ramakers
15 september 2021

Op tijd klaar Verrassende smaken En super vers Zeer goed verzorgd Ik kom zeker terug

Gerarda Vonhoff
15 september 2021
Mevr.
10 september 2021

Helaas geen verse sushi! En de crispy sushi was allesbehalve crispy. Nee, helaas was het niet echt een succes.

Petra
3 september 2021

Heerlijk gegeten gaan we zeker vaker doen. Had iets sneller gemogen maar waarschijnlijk erg druk op dat tijdstip. Bezorger erg vriendelijk en opmerking goed gelezen.

Halima
22 augustus 2021

Zeer super snelle service Binnen 10 min bezorgd Zeer vriendelijke bezorger Eten was ook lekker Mijn partner vond het alleen jammer dat er maar 4 shrimp netjes

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Natalia
22 augustus 2021

Heerlijke sushi met vriendelijke bezorging!

Nadia
21 augustus 2021

Heerlijke sushi! Super vers en altijd goed! Vriendelijke bezorgers!

Kim
13 augustus 2021

Sushi viel uit elkaar door verkeerd rollen en de zalm was ver te zoeken op de sushi met roomkaas. Ben dit niet van jullie gewend. Normaal is het heerlijk. Loempia's en kip waren erg lekker

Ron
8 augustus 2021

Een ster voor het vriendelijke personeel. Het eten was slecht, de tonijn smakeloos. Alles kant en klaar. Weer een keten diepe niet nodig hebben

Leonie Gerrets
26 juli 2021

Het was weer heerlijk

Enkhuizen
26 juli 2021

Top service. Niet verwacht dat er vanuit werd Hoorn bezorgd naar Enkhuizen. De sushi is ook erg lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marjon
23 juli 2021

Heerlijke sushi van een goede kwaliteit!

Yvonne
18 juli 2021

Het was weer heerlijk en bezorging bijna 40 minuten eerder dan werd aangegeven als verwachte bezorgtijd dus top!

Jolien
17 juli 2021

Bezorging op afgesproken tijd en erg vriendelijk. Ontzettend lekkere sushi, nieuwe smaken, voor herhaling vatbaar!!

Rosanne
16 juli 2021

Ik bestel nu al een tijdje bij Bonsai Fusion en het eten is echt heerlijk. De pokebolws zijn echt heel erg lekker en het verbaasd me hoe snel het eten bezorgd wordt. Al met al helemaal top !!!

Marion
16 juli 2021

We hebben besteld omdat we eerder hier zalige sushi vandaan hadden. De eerste indruk was wederom goed. Helaas zat er een haar tussen de sushi dus toen was de pret over. Mag gewoon niet gebeuren. Kwalitatief en qua smaak is het gewoon goede sushi, dus erg jammer! !

Raymond Kuhr
10 juli 2021

Mooie sushi! Diverse smaken, en heel 😋

Van Veen
27 juni 2021
Oud
27 juni 2021

Erg lekkere en verse sushi en veel verschillende soorten te bestellen. Heerlijk gegeten. Hadden gevraagd om bezorging om 17.45 uur. Werd netjes gebeld door Bonsai dat het wat later werd. Erg fijn dat je daarvan op de hoogte wordt gebracht. Wij gaan hier vaker bestellen

johan
25 juni 2021
Tuijnman
21 juni 2021

Bestel er altijd maar dit keer viel het tegen Erg jammer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Denies
9 juni 2021

Zoals altijd weer top en heerlijk vers!

Jozien
2 juni 2021

Heerlijke sushi! Leuke menukaart. Veel (verrassende) keuze. Stipt op tijd bezorgd.

Samantha
23 mei 2021

Gewoon super zoals altijd!

Nastia
22 mei 2021

Bestelling op tijd geleverd en het smaakte weer prima:)

.....
21 mei 2021

Ik heb nog nooit meegemaakt dat er op sushi ketchup en mayonaise is toegevoegd. Ik zal hier dan ook niet meer bestellen. Heel jammer.

Tom
19 mei 2021

Super! Wij bestellen regelmatig sushi en gisteren voor het eerst bij Bonsai Fusion. Deze is ons meteen het beste bevallen. Bestelling perfect op tijd geleverd. Wij hadden Sushi menu B (100 stuks) met 5 personen en dat was ruim voldoende. Veel variatie in ingrediënten, smaken en kleuren. Echt een aanrader, voor 5-6 personen een prachtige box met voor ieder wat wils.

José Linders
17 mei 2021

Snelle bezorging, zag er fantastisch uit, smaak was echt goed! Aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anoushka
12 mei 2021
Paul kentie
9 mei 2021

Super sushi heerlijk vers en zeer goede kwaliteit

Nadia
8 mei 2021

Voor de 3e keer besteld en het was weer super lekker en vers! Ook heel blij dat jullie wel bij ons bezorgen!

Yvonne Sas
29 april 2021

Vriendelijke bezorger en het eten was weer heerlijk!

Stef
29 april 2021

Voor de 2e keer besteld. Wederom heerlijk gegeten ( sushi en poke bowl). Lekker vers.

Samuel
28 april 2021

Bezorging was top! Alleen de kwaliteit was echt bagger. De zeewier was taai, kip was droog en ook taai. Zelfs de rijst was niet meer lekker. Heb het idee dat ik sushi van een week oud heb gegeten... niet meer hier bestellen dus.

Jannine
27 april 2021

Geweldig!! We bestellen zeker nog vaker🥰

J.
27 april 2021

Heerlijke sushi gegeten! Bezorging keurig en op tijd. Echt een aanrader!

Nierkens
26 april 2021

De bezorging duurde langer dan verwacht en later ook dan aangegeven werd. Maar verder Hebben we heerlijk gegeten.

Anneke
20 april 2021

Goede service! Was ietsjes later, maar geen probleem dit werd netjes gemeld! Eten was erg lekker en zeker voor die prijs! Vaker halen, zeker een aanrader

Tuijnman
18 april 2021

Heeel erg lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Enkhuizen
17 april 2021

Op tijd gebracht. Lekker!

D.Toepoel
12 april 2021

Lekkere verse sushi, goede smaak en precies op het afgesproken tijdstip.

Karin
10 april 2021

We hebben genoten! Vriendelijke bezorging en alles was helemaal top.

Petra Roovers
9 april 2021

Jullie Sushi smaakte fantastisch lekker!! Echt een aanrader...en wij zijn behoorlijk kieskeurig wat sushi betreft 😊

Nicol
5 april 2021

Lekkere sushi! Ook snel geleverd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Lidian Blaauw
1 april 2021

Snelle bezorging en heerlijke sushi. Niet de gedoodverfde sushi’s maar lekkere combi’s. Aanrader!

Larissa
30 maart 2021
Cheyenne Koopmans
29 maart 2021

Super lekker en top ❤️

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Gesa Zijp
27 maart 2021

Was weer super lekker. Er miste wat bij de bestelling en dat werd super snel met wat extra's nabezorgd. Super service!!!

Henk
27 maart 2021

Heerlijke sushi van prima kwaliteit. Keurig op tijd bezorgd.

Thomas
26 maart 2021

Super goed gegeten, de sushi was vers en goed opgemaakt. Zeker een aanrader

Safia
24 maart 2021

Erg tevreden. Goede kwaliteit en de bezorging is vrij snel. De bezorger was maar 5 minuten later, maar hij verontschuldigde zich daar toch nog voor. Heel netjes! De vorige keer had ik zo snel mogelijk gedaan en het eten stond met 45 minuten al op tafel. Dat ben ik niet gewend op een zaterdagavond. Al met al, kwaliteit en bezorging 5 sterren!

Sandra
24 maart 2021

Heerlijk! Vriendelijke bezorger, zelfs te vroeg, heerlijk gegeten, zeker een aanrader.

Michelle
24 maart 2021

Heerlijke sushi en goede service!

Jan
23 maart 2021

Was erg lekker en goed, snelle bezorging

Tom
19 maart 2021

Fijn om ook eindelijk in gemeente Medemblik sushi te kunnen bestellen! Verder echt hoogstaande kwaliteit vis en prima bezorging. Wij zijn fan!

Steen
18 maart 2021

Sushi was weer top. Alleen waren de chicken wings echt om te lachen. Ze waren net zo klein als me duim. Het waren eerder chicken wings van een mus. Die bestelen we niet meer.

Sandra Groes
16 maart 2021

De temaki was erg taai. De rollen niet allemaal tot het einde gevuld. Ik maak ook vaak zelf en snij deze kontjes er dan af.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Rood
15 maart 2021

Een zeer aardige en vriendelijke bezorgster! De sushi was heerlijk, ik ga vaker bestellen bij jullie.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

PR
13 maart 2021
Steen
13 maart 2021

Top weer!

Jeffrey en Samantha
12 maart 2021

Het was weer heerlijk!! We kunnen er geen genoeg van krijgen ☺️

Zijtsel
11 maart 2021

Supersnelle bezorging, alles super vers! Meer dan voldoende stokjes, sojasaus, wasabi en gember meegeleverd. Het was weer heerlijk!

Joyce
11 maart 2021

Heerlijk! Op tijd bezorgd en verse, lekkere sushi. Echte aanrader.

Lien
9 maart 2021
Karen
7 maart 2021

De futo maki waren erg lekker, niet alles uit de sushideal was even lekker maar wel een goede prijs-kwaliteit verhouding. Snelle bezorging.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Steen
6 maart 2021
Monique
4 maart 2021

Het was weer heerlijk. We hadden ook de sushi met banaan en die was echt verrassend lekker!! Zo blij dat jullie in Hoorn zitten!!!

Jessica
27 februari 2021

Werd netjes gebeld dat de bezorger al onderweg was (20 minuten eerder dan aangegeven) en of dit erg was. Warme gerecht was warm en de sushi op goede temperatuur. Eten was heerlijk!

Groot
25 februari 2021

Bestelling was keurig op tijd, sushi was lekker. Alleen de warme gerechten waren koud.

Nastia
25 februari 2021

Onze eerste ervaring is zeer goed bevallen. De sushi was heerlijk. 1 sushi rol was vergeten en werd zonder problemen snel nabezorgt door een vriendelijke bezorger. Absoluut voor herhaling vatbaar !

Steen
24 februari 2021

Was heerlijk! En bezorgtijd was precies zoals we vroegen. Bestellen zeker nog eens

Bodine
24 februari 2021
Burger
22 februari 2021
Marije
22 februari 2021

Top producten, goed klaargemaakt en heerlijk van smaak. Een attente bezorging op de tijd, die afgesproken is.

Shannen
20 februari 2021

Eten was top! Hadden de try out van 100 st. en de sushi mix 24 st. op een woensdag bestel voor zaterdag via internet en dat ging allemaal goed! Precies om 17:00 uur thuis bezorgd wat ik had aangegeven. Overall zeer tevreden met de bezorging, prijs en kwaliteit heerlijk gegeten.

Delv
8 februari 2021

Heerlijke sushi!!!

mina arkhouch
7 februari 2021

Mijn bestelling werd snel gebracht en de sushi was super lekker .

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jim
4 februari 2021

Was heerlijk echt een aanrader

Steen
1 februari 2021

Was op tijd. En was gewoon goed! Alleen jammer dat de rollen sushi niet goed gedraaid waren en soms uit elkaar vielen.

Suus
1 februari 2021

De sushi was te zout maar onze smaak, Met de soya saus erbij was het niet zo lekker..

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mischa
1 februari 2021
Kid
1 februari 2021
Gesa Zijp
31 januari 2021

Super lekkere verse sushi. Super snel bezorgd! Zeker een aanrader.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Zijtsel
31 januari 2021

Super snel geleverd, en top dat er na WhatsApp contact toch geleverd kon worden in Zwaagdijk! Kwaliteit was goed, komen zeker nog eens terug!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jacqueline
29 januari 2021

Sorry hoor mannen maar dit is zeker niet de kwaliteit die ik van Maneki gewend was. Ik geef jullie een 6- .

Petra
29 januari 2021

Sushi was zalig. Zulke aardige mensen maar wat was het eten slecht, de spiesjes biefstuk vd haas waren taai en nauwelijks saus. De kipspiesjes waren droog. De noodles waren dikke koolhydraten slierten. Ik wens jullie heel veel succes maar de kwaliteit moet echt beter. Jammer want voor €43 verwacht je iets lekkers.

janneke sas
27 januari 2021

super lekker en super snelle levering. Gaan zeker nogmaals bij jullie bestellen

Anoniem
24 januari 2021

Eten was heerlijk alleen had wel wat warmer gemogen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marieke
23 januari 2021

Heel blij dat er weer een restaurant in Hoorn zit met kwalitatief goede sushi!

Paul
21 januari 2021

Heerlijk gegeten, goed rekening gehouden met de wensen. En telefonisch doorgegeven dat de bestelling onderweg was.

Anoniem
21 januari 2021
Sander
17 januari 2021

Zeer goed, op tijd geleverd ondanks de sneeuw! Alles warm en vers.

Myrthe
15 januari 2021

We hebben heerlijk genoten van de verse gerechten.

Clarissa
12 januari 2021

Super goede kwaliteit sushi, proeft ook echt dat het vers is! Zeker een aanrader om er te bestellen

Samantha
11 januari 2021

Gewoon top. Snelle levering en goeie verse sushi.